Våre tjenester

PLATE / SVEIS / MEKANISK

Vi utfører sveis, reparasjon og produksjons oppdrag i stål-rustfritt og aluminium. Vår allsidighet, erfaring og gode kontaktnett gjør oss trygge på at de fleste oppgaver kan løses av oss.

Ved å yte kundetilpasset service der kvalitet og god dialog står i fokus opplever vi stadig at nye kunder finner veien til vårt verksted.
Hos oss er alle velkommen. Bedrifter og private.

For hjelp - Kontakt Tormod Knutsen.: 928 928 55 / tk@industriteam.com

KRAN / LIFT / KROK OG KOMPRIMATORPÅBYGG

Konkuranse dyktige priser og engasjerte medarbeidere sørger for at våre kunder får den løsningen og kvaliteten de etterspør. God og rask service gir oss stadig nye oppdrag. Vi strekker oss langt for at ditt verktøy skal være i forskriftsmessig stand og drift.

For hjelp - Kontakt: Jan Ivar Bekkelund: 900 328 13 / jb@industriteam.com

SERVICE OG MILJØ

Installasjon av komprimatorer og presser

Bekkelund & Knutsen AS har bred erfaring med installasjoner av forskjellige avfallssystemer. Vår lange erfaring gir trygghet for at vi sammen med bruker finner de beste løsningene.

Reparasjoner

Har uhellet skjedd rykker vi ut. Med våre vell utstyrte service biler løser vi de fleste problemer på stedet. Ved større skade takserer vi denne i samråd med deg som eier. Besørger transport til vårt verksted der reparasjonen utføres. I de fleste tilfeller klarer vi i samarbeide med våre partnere å stille utlånsmaskiner dersom det er ønskelig.

Hvorfor Service?

Komprimatorer og ballepresser er sammensatt av bevegelige deler som utsettes for store belastninger under høyt trykk. Maskinene er selvsagt i utgangspunktet konstruert for å tåle dette, men ettersyn der det smøres og byttes olje / filter er garanti for problemfri avfaldshåndtering.

For hjelp - Kontakt Bjørn Einar Hafstad.: 902 971 25 / bh@industriteam.com.

SJØSIKRING

Vi har spesialisert oss for oppdrag rettet mot montasje og sveis om bord i skip. Seafastening av offshore moduler og kollier som krever solid sikring. Vi stiller med ferdig rigget konteiner og sertifiserte medarbeidere trent for raske og profesjonelle oppdrag. 

For hjelp - Kontakt Tormod Knutsen.: 928 928 55 / tk@industriteam.com

SERTIFISERING OG GODKJENNINGER

Vi har en uavhenging avdeling for godkjenninger.
Denne avdelingen utfører beregninger, sertifiseringer og godkjenninger av.:

Løfteredskaper, løfteutstyr, hydrauliske kraner og løfteutstyr montert på tunge kjøretøy og maskiner. Avdelingen utfører også akseltrykkberegninger, tekniske tegninger og stabilitetsberegninger.
Avdelingen har Teknisk leder, kontrollører og sakkyndig person S1.

For tunge kjøretøy er vi godkjent av Statens Vegvesen Reg.nr. 11812
For løfteutstyr, krankontroller og sertifiseringer er vi godkjent av Nemko. Reg.nr. 903039

For hjelp - Kontakt Tor Halvorsen: 920 377 73 / th@industriteam.com